Sunday, March 6, 2011

Berakhir Penantian Selama Sebulan

Assalamualaikum… Entah kenapa… Tapi rasa macam bajet gila pulak tajuk tu…

Pastu, dah xde keje lain lagi selain nak berlagak...
(Padahal aku punya ade dua je...heheheh...)


Tengok tu... Masih lagi nak berlagak...
Tolong jangan contohi perangai ini...hehehe

Okey, berbalik pada tajuk… Penantian yang dimaksudkan ialah penantian aku nak balik rumah… Al-maklumlah, dah cukup sebulan aku di tempat taik lembu tu… Sampai muka korang pun dah jadi macam taik lembu… Muka aku??? Muka aku masih comel seperti dulu walaupun dah sedikit gelap… Tapi masih comel dan bertambah comel… Hahahah… Masing-masing buat muka nak muntah…

Ramai orang tanya aku…(Memandangkan aku selalu balik rumah…). Dorang tanya aku buat apa je kat rumah??? Sebenarnye susah nak jawab soalan tu sebab aku pon tak tau ape yang aku buat kat rumah… Makin tak study ade laaa… Walaupun kat Pilah pun aku tak study… Tapi aku just rasa lebih selesa kat rumah berbanding kat Pilah tu… Kalau kat Pilah, aku asyik rase boring je…

Ok, ni je la kot aku nak citer… Bye bye…

Aku pun tak tau ape motif aku letak gambar ni...
(Mungkin sebab nak bajet cute sekali sekala...).

Esok dah nak balik, baru nak post bende ni…