Friday, March 30, 2012

Last Day in Kuala Pilah…

Assalamualaikum… Ramai kawan-kawan aku yang dah balik… (Sedih tapi buat muka toya…). Aku sangat sedih sebab terpaksa jadi di antara yang terakhir… Isk isk isk… Selalunya aku orang pertama yang balik… Tak penah-penah aku mengalami penyaksian kepergian orang… (Ayat bajet dramatis…). Okeylah, hope korang enjoy… Aku pon nak balik hari ni… Hihi… Bye bye… Annyeong…


Ps: I’ll never forget my friends here… You are all one in a million… Hope we’ll meet again…


Thursday, March 29, 2012

Last Paper…

Assalamulaikum… Semalam last paper aku untuk diploma ni… Hopefully la… Ramai yang nak amik gambar n cakap goodbye… Dan sama waktu dengannya. It’s quite sad… No! It is very sad… Hahahah… Sedih betul… Sebab belum tentu kita dapat jumpa lagi dengan kawan-kawan macam dorang… Yup, kawan baru memang boleh dicari tapi sama ke dengan yang sedia ada ni??? Not sure… Rasanya tak banyak macam dorang… K la, wish u all the best, kawan-kawan… Friend forever… Aku memang tak pandai susun ayat-ayat manis… Kalau aku guna ayat manis, dia akan jadi annoying terus… Heheheh… Bye bye… Annyeong… Hopefully kita dapat keep in contact lagi…

“Life must go on…”

Wednesday, March 7, 2012

Dinner Pre-Graduation…

Assalamulaikum… Actually tak tau nak citer apa sangat tapi rasala macam nak update jugak… Hari tu aku pergi dinner pre-graduation… Hari Isnin, 5 Mac 2012… Best??? Entah… Macam suasana kat dinner la… Aku bersiap pon ala kadar je… Pakai baju yang dah ada… Nasib baik ada orang sponsor kasut… Heheheh… Dinner BMA aku tak pergi sebab aku nak balik rumah… Dah sebulan tak balik hari tu… Okey, tu je nak citer… Bosan kan??? Aku pon bosan… Heheheh… Babai… Annyeong…
Heheh... Naik limousine... (Sangat...)


Fakhry-syok sendiri amik gambar...
Aku-snap gambar orang berak...(kantoi).
Bob-berak (kot).




Aku bersama Juliana... Heheheh...


Dayah...

Bie... Dia cakap nak amik gambar pengantin... heheheh...

Candid...

Zana comel... Heheheh...

Nia Ramadhani... Heheheh...

Qaseh Mimosa... Baju sama... Heheheh...

Badikha gila... heheheh...

Farisha... Orang kata muka kami macam adik bradik... Heheheh...


Saidina Abu Bakar...
p/s: I do not own the photos... Semua dari Facebook... Satu pun bukan aku punya... Hahahah...


Monday, March 5, 2012

Tony, the Cow…

Assalamulaikum… Hi, I’m introducing my plushie again… This time, it is Tony, the cow… He’s not as cute as others but he’s very unique… I like his ugly face… And he’s cheap… (Beli kat downtown… First time pegi downtown… So, batak nampak plush toys…). Babai, annyeong…
Hello everyone... Tony is here.... Heheheh...




Sunday, March 4, 2012

Happy Belated Birthday, Jensen Ackles...

Assalamulaikum semua... Aku telah ketinggalan zaman sekali lagi. Dah berkali-kali aku ketinggalan zaman... Hari tu birthday Jensen Ackles... Salah pelakon gegemaran aku suatu ketika dahulu...(Sekarang dah layan Korea...). Okay, Happy Birthday ek... Sorry lamabt wish...(Bajet dia peduli aku wish ke tak...Heheheh...). Birthday dia 1 Mac 1978... Maknanya dah 34 tahun... Tapi muka dia macam baru 28 tahun... Tak percaya, tengok gambar ek... Huhu... (Walaupun banyak gambar yang dah lama...).

Ini Jensen Ackles... Handsome budaknya...


Apa pulak dia buat dalam semak tu??? Heheheh...

Jensen lagi... Ramai orang kata muka dia seiras dengan aku...
Orang kata, bukan aku kata... (Padahal memang aku yang kata...)

Hari tu aku tepon dia untuk wish birthday dia... Nak tengok dialog kami??? Heheheh...

Aku: Annyeong. Mianhae, hyung. Lambat wish birthday... Busy sikit... Saengil chukkha hamnida...
Jensen: Araso... Gwenchana... Gomawo...
Percayalah korang... Memang aku ngan Jensen pandai cakap Korea kan... Hahahah...


Last photo... Heheheh...