Wednesday, October 31, 2012

Suatu Janji...

Assalamualaikum... Hai... Annyeonghaseyo... Annoying x title aku??? Annnoying kan??? Tau dah... Hahahah... Loser... Ok, fine... Actually saja je nak update blog yang dah berhabuk bersawang ni... Selain itew... (Wah! Gedik gila kan...) Aku nak ingatkan para pembaca blog ni yang blog ni masih wujud ek... Cuma penulisnya yang menyepi... :(

Banyak benda yang aku terlepas nak kongsikan dengan kao worang suma kat sini... Sory ek??? Nanti esok saya update taw... Kalau tak update jugak, saya janji saya update saya update hari Jumaat nanti... Wokey??? X wokey??? Aku peduli apa??? Hahaha... Sukaty aku la nak update bila pon... Kehkehkeh... Aku update selalu pon, bukannya ada orang baca... Hahahah... Ok, bye... Nantikan comeback saya... Chow...


Leeteuk dah pergi military semalam... :(