Sunday, August 23, 2015

UK's - Bila Diri Disayangi

UK's - Bila Diri Disayangi

Terdengar bisikan mesra
Kalimah keramat bermentara
Bermulanya siang berakhir malam ku
Tak akan ku jemu menyebut namamu

Tiada batasan waktu
Tiada tempat mu tertentu
Di gunung di lembah, di darat, di air
Siapa pun hamba, keikhlasan doa, keagungan
Kasih merubah takdir

( korus )
Bila ku sedari diri disayangi
Langkah kaki ini semakin berani
Bila terkeliru ku ucap namamu, terasa diriku
Kembali dipandu

Engkau yang pertama, tiada akhirnya
Aku dalam kegelapan engkaulah cahaya
Izinkahlah aku menumpang di sini
Di bawah naungan kasih dan sayang mu
Ku berserah diri




Monday, August 3, 2015

Happy 57th Birthday, ABAH!!!

Hey!!! It's Abah's birthday... Happy birthday, Abah... Thank you selama ni jadi Abah yg baik kat kami semua... Suami yang baik kepada mak... Dan ketua keluarga yang baik buat kami semua...

Tak tahu nak cakap apa lagi... Harap Abah happy selalu and puas hati dengan semua benda... K bye... Nak tido.. Esok keje... Heheheh :)

X sabar nak dapat keje baru... (Aku pulak yang buat wish... LOL)

Happy Birthday, Abah...
Comel Comel selalu...LOL


 

Saturday, August 1, 2015

Rajin Sebenarnya Tapi Malas Fikir

Assalamualaikum... Heheheh... Saje nak update...

Idea berlambak nak menulis... Tapi malas nak fikir... Jadi akan update benda tahpape je la eh... Krohhh......

Mulai sekarang aku kalau rasa nak update blog kan... Tapi malas nak citer... Aku akan update lyric lagu... Haaa... Gittew... Best kan... So, manalah tahu ada manusia yg suka nyanyi macam Fadila the Apple nak bukak blog ni semata-mata nak menyanyi kan...

Alah... Biarlah aku nak acah active... Aku suka update tapi kekadang pemalas tahap cipan... Pastu aku suka update gambar model yg high fashion... Remember?! High fashion only... Krohhh...

Hmmm... Tapi malaslah nak update lagu hari ni.. Esok lah eh... Nak fikir dulu lagu apa nak share... Nanti aku copy dari website memana... And lagu tu x semestinya ada kena mengena dengan hidup aku... Just kalau suka aku share lah... Jadah gila kalau tiba2 aku share lagu Hips Don't Lie, kau igt tu kisah hidup aku... LOL...

But here we go... I really love Liu Wen...
She's my favorite Asian supermodel...
(But I do love Daisuke Ueda and Sui He too...)