Saturday, April 30, 2011

Blog Aku Akan Kembali Aktif

Assalamualaikum… Saje nak bagi taw yang aku dah mula bosan. So, aku akan kembali merepek di sini… Cuti sem dah bermula… Aku abis exam 27/4 lepas… Dan aku balik lepas abis exam jugak… Heaven kan… heheheh… Dah abis exam awal, balik pon awal jugak…

Ni muka happy aku...

Hmm… Ari tu Syana mendakwa bahawa aku tak letak gambar die masa gi rumah Ijam… Heheheh… So, aku nak letak gambar dia banyak-banyak… Mesti dia bangga dapat mencapub kat dalam blog aku yang canggih ni… hihihi… Okay, sudah-sudahlah perasan… Mari saksikan gambar…

Syana yang cun... (Kembang la tu...)


Lawa tak gambar ni??? Tapi jangan ingat beg tu kosong...
Syana ni diam-diam berisi... Kalau tak diam pon berisi.... Heheheh...


Yang ni pulak dia tengah bajet rajin study...


Yang ni pulak x tau nak cakap ape... Syana ni pantang nampak kamera...


Last but not least... Gambar dinner dia... Tema 'masquerade'...
(Tak silap aku la... Tengok topeng dia tuuu...)


Gambar aku nak masuk jugak...


Masing-masing nak wat muka suci je... heheheh...
(Nasib baik ade gambar ngan Syana....)

Entah kenapa aku rasa blog ni da macam blog Syana da... Banyak gila gambar dia... (DiCURI dari Facebook... Syana jangan terasa ye...). okay, bye bye... Nanti aku wat entri pasal org lain pulak ek... Huhuh....

Saturday, April 16, 2011

Seminar, Dinner dan Final Exam… Hah, Final Exam???

Assalamualaikum… Okay, ade 3 topik yang akan aku ceritakan setelah sekian lama x update kerana terlalu busy (Atau mungkin malas??? Atau sebab saje x nak kongsi??? Lantak la…). Mula-mula pasal seminar… Seminar PR berjalan dengan lancar… Syabas kepada semua krew yang terlibat terutama projek manager, Farisha (classmate aku… Hehe, baru nak mengaku classmate…)… (Bosan giler komen aku kan…). Penceramah yang dijemput ade tiga orang iaitu… Mr. Barnie Redzan… (Bukan Barney yang colour purple tu ek…). Puan Wan maimunah… (Kau jangan main-main… Artis ni…). Dan akhir sekali Puan Anizon Hussin… Okay, Mr. barnie memang best… Beliau pandai berkata-kata… Ibu Wan Maimunah pula(Ceh, aku panggil die ibu…) Memang terbaik… Beliau sama je dengan dalam tv… baik… Cara die gelak, die nangis, memang same macam dalam tv… Tak fake langsung… (Tiba-tiba aku jadi peminat setia beliau…). Anizon Hussin pulak okay je… Bosan sikit… May be sebab dia banyak citer pasal style untuk perempuan… Al-maklumlah, editor Majalah Dara la katakan… Okay, sekarang tengok gambar…

Yeah, inilah hasilnya bila aku crop gambar Fakri...

Topik kedua… Dinner… Mula-mula aku tak nak pergi… Sebab aku tak taw nak pakai ape… Lagi sebab malas… Lagi sebab x taw nak wat ape kat sane… Hmm… Lagi sebab…(Ah, sudah… banyak pulak alasan kau…). Heheheh… Tapi aku pergi jugak… Hahaha… Dengan bangganya ku pergi dinner tu… Kihkihkih… Tapi best la dinner tu walaupon x se-grand kat Sime Darby dulu… Yang ‘best-nya’ dinner kali ni tanpa bajet… (Are you kidding me???). Tapi itulah hakikatnya… BMA (Business Management Association) terpaksa cari sponsor sendiri sebab UiTM x bagi even 1 sen pon bajet… Itulah salah satu sebab aku join dinner tu… Sebab nak support dan menghargai usaha-usaha semua yang terlibat… Sekali lagi syabas kepada semua krew yang terlibat… Sebab dengan segala masalah yang dihadapi, dinner tu dah memang best giler-giler… Persembahan pon best-best… Yang paling best skali dapat tengok semua orang melaram… Aceceh… Bukan main dorang… Ada jugak yang over… Sampai dah macam party Halloween aku tengok… Tapi okay la kan… Bile lagi nak melaram… Nak tunggu Halloween, memang x la nak sambut kan… Okay, stop membebel… Sekarang tengok gambar…

Ni je yang aku pakai... malas nak bergaya-gaya sangat...


Ni gambar dengan hot chics pulak...(Tiba2 rasa macam hot stuff...heheheh)

Haa… Ini dia topik terakhir… Final exam… Hah??? Final exam??? Sumpah x sedar… Cepat giler masa berlalu… Oh no!! Aku tak prepare pape pon!!! Damn! Shit! Fuck! (Aduh! Sudah-sudah la mencarut…). Tak pe kot sekali sekala… Sebenarnya benda-benda tu just perkataan… (Ah, pandai la kau nak back up diri sendiri…). Okay, berbalik kepada topik asal… Oh no!! Aku tak prepare pape pon!!! Aaaa!!! (Sambil berlari keliling satu taman… Over kan…). Sebenarnya tak taw sangat nak citer pasal topik ni… Just kena study hard la… Walaupun orang kata kena study smart bukan study hard… Tapi aku kena buat dua-dua… Sebab aku takut tak leh score untuk subjek-subjek mencabar sem nii… Ceh, sejak bila pulak aku pandai nak score-score ni… Kihkihkih… Papepon, wish me luck, okay… Hoi!!! Wish me luck!!! Dah wish ke belum??? Okay, tengok gambar lagi… (Tu la yang aku paling pandai sekali… Upload gambar…).

Tengok tu... Punyala malas nak amik gambar sendiri...aku google je...

Okaylah, bye bye... nanti aku citer lagi ek...hehehhe... Sekarang ni nak study dulu...(Bapak hipokrit...)