Tuesday, December 11, 2012

Beautiful Burdens...

Assalamualaikum... Kata orang, kalau nak sesuatu masalah tu x jadi masalah pada kita, think positve about it... Orang kata, bukan aku yang kata... Inilah yang aku alami sekarang... Terlalu banyak beban yang ditanggung... Walaupun ada yang dah settle... Masih banyak cerita yang aku berhutang dengan blog ni... Terlalu busy kehidupan sebagai pelajar degree... Terlalu banyak dugaan yang memerlukan pengorbanan... Haisy... Ape la... Cerita-cerita tu akan aku ceritakan nanti... Aku akan combine sekali gus... (Get ready la korang untuk baca cerita panjang lebar dari aku yang mungkin korang pon x paham isi kandungannya nanti... hahahah...

Macam mana pon, aku still fikir positif... The burdens are beautiful... I love doing the lovely assignments... I love sacrifice my precious time for the assignments in order to fulfill my dream and target... I love the feel of missing this hard time in future...

They're too many... My friends keep telling this one thing... Marketing students are busier than students of other courses... And I completely disagree... Why??? Yes, I am so busy... And I can see the students from other courses are more relaxing... But I just can feel that it's not true... I do think they are busy too... Come on... It's unfair for them... We can't judge their life that easy... We are not in their position... So, macam mana kita boleh tahu pulak orang tu busy ke tak... Life dorang susah ke x... Betul dok??
OOOooOOoOoOoooooOOOOooo... Aku merepek kejap... Heheheh... Bulat bulat bulat... Oh, ulat... (Nyanyi sambil buat gaya orang gila... Pandai-pandai la korang bayangkan...).

Okay, bye... I'm gonna continue doing my one of my assignments... Bye... :) Sayang awak... Nak kek totelat... krohhh...