Thursday, January 31, 2013

Yeong Wonhan Chingu… :)


Assalamualaikum… Hey, actually citer ni citer 29th January 2013…

Actually before this aku dan kawan-kawan seperjuangan masa diploma ada la plan nak keluar hang out sama-sama… Almaklumlah, dah lama tak jumpa… Last jumpa time convo except Fakri and Bob yang aku jumpa masa study week hari tu… lagipun, tempat belajar masing-masing dah lain… Aku sama dengan Qaseh je… Itupon jarang gila and sangat susah nak dapat jumpa sebab masing-masing busy kan…

Okay, sebelum ni dorang plan nak pergi Sunway… Gitew… Yup, aku memang teringin nak lepak sana dengan dorang tapi memandang keadaan tak mengizinkan, so, aku memang tak dapat nak join dorang sebab aku ni memang noob sikit(actually banyak) pasal public transport ni… Kalau tempat yang aku selalu pergi kira lain cerita la… But then, dornag tukar plan untuk ke Mid Valley sebab aku kot… Aku pon x tahulah… Terasa sangat bersalah and rasa macam aku ni memang spoil giler lah… Tapi nasib baik la jugak aku rasa dorang memang kawan yang memahami… Baik kan dorang??? Aku sangat harap persahabatan kitorang kekal sampai bila-bila…

Us!!!
Dari kiri berdiri: Bob, Qaseh, Zana, Meor, aku & Fakhry...
Dari kiri duduk: Syud, Nia & Bie...

Okay, sekarang aku start citer ek… :)

Mula-mula kitorang makan… Then, main bowling, jalan-jalan, main token, jalan-jalan, solat, makan lagi, borak panjang… Actually, x banyak sangat pon aktivitinya tapi oleh kerana kawan-kwan aku terlalu awesome, all the activities we did become so enjoyable… Memang seronok sangat… Even topik yang boring and takde kena-mengena and pelik pon boleh jadi menarik… So, aku rasa memang seronok gila la…

Heheheh... Credit to Qaseh yang edit...

Aku rasa best time bowling cuz seronok tepuk, sorak, ejek orang… Hahahah… Dan lagi best sebab aku ingat aku sorang yang tak pandai main bowling tapi rupa-rupanya semua lebih kurang je prestasinya… Hahahah… Lawak kan… Zana paling confident… Heheheh…

Time makan pon best… Aku first time makan makanan Korea… Namanya Kim Bum Bap Bim Bim Bap… Bagi aku okey la rasa die… Maybe rasa pelik sikit sebab baru first time cuba tapi habis jugak semangkuk… Heheheh… Tapi batak sikit la… Then, kitornag borak-borak panjang… I think this is the best moment on that day… Why??? Sebab time tu la kita dapat bercakap betul-betul dengan kawan-kawan kita…

Okaylah, bebel pulak aku ni kan… Jom tengok gambar je la… Heheheh… Bye… Sayang korang… Oh, lupa… Gambar semua ihsan dornag yang share kat Facebook… Satupon bukan aku punya… Heheheh…



Kami alim di surau...
Wah! Gitu pulak captionnya... Hahahah...

Hot guys...
Haha... Hot la sangat... :)

Batak first time makan bim bim bap...

The boys a.k.a The Bbuing Bbuing Boys...
I know we look cute... But please don't praise us too much... Hahah...

Hot ladies...

Friends forever... Love you...
Yeong Wonhan Chingu... Saranghae... <3


P/S: Most of us are fans of K-pop… Heheheh…









Wednesday, January 30, 2013

Happy 23rd Birthday, Yoon Bora... :)

Assalamualaikum... Today is Bora's birthday... Heheheh... Love her...




Bora...
Cun kan... :)

Birthday dia 30 Januari 1990... 1 year older than me... So, she's my noona... Heheheh... :)

 High fashion yet cute... :)

 Ok, bye...

Monday, January 28, 2013

Happy 22nd Birthday, Asrul... :)

Assalamualaikum...

Birthday Asrul pulak... Birthday dia 26 Januari 1991... Happy birthday, Asrul...

Ini Asrul...

K, bye... May God bless you... :)

Happy 22nd Birthday, Fakhry... :)

Assalamualaikum...

Hai, update lagi... Heheheh... Just for their birthdays... Huhu...

Now, it's Fakhry's birthday... :) And sorry again... Lambat jugak... :( But may God bless you... Heheheh... :)


This is Fakhry... :)

Birthday die 24 Januari 1991.... :)

Happy 24th Birthday, Shaz DushDush... :)

Assalamualaikum....

Hey, I hope it's not too late... Kalau lewat pon, peduli apa aku...hahahah... Happy birthday, sis... May God bless you... Heheheh... Annyeong... Two more birthdays to be wished...

Happy birthday... Heheheh...


Actually birthday minah ni 22 Januari 1989... Mianhae... Heheheh...

Thursday, January 17, 2013

Happy 22nd Birtday, Lee Kiseop... :)

Assalamualaikum... Hari ni birthday one of my best friends taw... Nama dia Lee Kiseop... Yes, he's Korean... Ko tak taw ke dulu sekolah kat Korea??? Mesti x tau kan... Saja aku xnak show off... (Padahal tengah show off walupon xde pon...). Heheheheh...

Ini la dia Lee Kiseop... Handsome budaknya... :)

Okay, happy birthday, Kiseop... You gets older before me but it's fine... Heheheh... Saengil chukkae hamnida... :) (17th January 1991).


Happy birthday, chinggu... :)


Tapi betul la dulu kitorang sekolah kat Korea dari darjah satu taw... Aku ingat lagi nama tu... Nama dia Lee Soo Man High School... (Main petik je...). Pastu aku ingat lagi aku sekelas ngan Kiseop masa darjah satu... Kitorang kelas 1 Daebak sebab kitorang terlalu pandai... Krohhh... Tapi darjah dua, Kiseop turun kelas... Dia masuk kelas 2 Babo... Aku stay je... Hahahah... (Sumpah kurang ajar kan...).

Okay, aku suka kawan dengan Kiseop sebab dia handsome...
(Nampak tak kurang ajar kat situ??? Heheheh...)




Okaylah, bye... (Dah puas merepek...). And cerita tadi bukan rekaan tapi betul... Meh, aku tunjuk bukti... Huhu...


Ni salah satu gambar aku edit dengan Kiseop... Hahahah...



Sunday, January 13, 2013

p=20, m=8, q=20; (p+m+q)/6=???

Assalamualaikum...heheheh... Pening x??? Aku pening sebab still ada lagi 3 exam lagi... Hope I can do well... Esok paper E-Commerce... Banyak terms [elik-pelik... Al-maklumlah, aku ni bukan orang yang celik IT sangat... Oh ya... Apa maksud formula kan space title tu ek... (tetiba aku mood QMT yang susah gila babeng hari tu... :(  ). Korang kira la sendiri... Jawapan dia sama dengan bilangan hari yang tinggal untuk aku balik a.k.a habis exam... Huhu... Syiok... X nak kira ek??? Buang masa ek??? Tak jumpa cari kalkulator ek??? Sebab terus campak buang lepas abis QMT... Heheheh... Takpe... Biar aku tolong kirakan... huhu...

(p+m+q)/6= aku nak balik...
(20+8+20)/6=aku nak balik...
48/6=aku nak balik...
=8 hari lagi aku nak balik... Hahahahah...

Okey, loser gila kan... Nampak sangat takde kerja... Dah tuh, tak reti nak study... Heheheh... Excited nak balik lagi la... Huhu... Actually banyak benda aku nak story kat sini tapi tunggu cuti sem la ek... banyak sikit masa untuk dibuang... Heheheheh... K, la... Chow... Wish me luck... (Ko x wish, siap ko... Aku terajang kepala ko...). Kay, bye... Xoxo...

Birthday aku Kiseop dah dekat... Heheheh...
Annyeong...

Saturday, January 5, 2013

Studying PD but Homesick...

Assalamualaikum... Seriously... I hate this feeling... Homesick... I don't know how it came... I suddenly feel like this... It's like an attack... Pleaseeee... I want to study... But I miss my house, my family... I miss the cares which I didn't get here...

I cant study with this feeling... I hope I can be a little more stronger to face this kind of thing...

Personal Development, please be easy for me...

:'(


PS: Don't get me wrong... I love my friends here but the care is just not the same as I got from my family...

Wednesday, January 2, 2013

First Examination Paper for Degree...

Assalamualaikum... Okay, I understand that I don't have much time for tomorrow's examination... But I just wanna take some times to wish good luck and all the best for all my friends... (Of course yang amik exam la... Yang tak amik pon all the best jugak la in life...heheheh...). Time is precious... Waste it wisely... Heheheh... Bye bye... Good luck for myself too... :)



Ps: Ya Allah, Kau permudahkanlah untuk aku menjawab exam esok... Dan harap-harap aku dapat mengingati segala apa yang telah aku pelajari... Amin... :')

Be Strong, Syana...

Assalamualaikum... Hi... As I mentioned before, hari tu Syana accident... Aku dah agak mesti teruk... And it is... Aku dah tengok gambar luka, injured dan sebagainya... Tapi x perlu upload kot cus it's pretty scary... Hope she'll stay strong... Yalah... Dah la time dekat-dekat final exam pulak... Harap-harap dia okay and tak fikir sangat pasal kejadian tu... I wish good luck for both of you, Syana and Ijat and be strong okay.... Dan tak lupa juga kawan-kawan yang lain yang amik exam... Good luck semua...


Tuesday, January 1, 2013

01.01.2013

Assalamualaikum... Cepatnya masa berlalu kan...Rasa macam baru semalam masuk tahun 2012...(Over tak aku???). Tapi serius rasa cam cepat... Aku x sempat nak wish goodbye pon untuk tahun 2012... But who cares... Aku still boleh buat macam tu... Bye 2012... Kita takkan jumpa lagi... Tapi saya akan tetap ingat awak... Chewaahh... Giteww... Kesian Syana... Hope she'll get better... Dia accident tadi... Dah la dekat sangat lagi nak exam... Hope dia okey... :(



Now it's already 1st January 2013... Lets forget those painful moments and memories... And start the new life with smile and happiness... Oopsss... Heheheh... It's not gonna be that easy... I'll take those memories as lessons and I'll learn from the pasts... Its not like I don't want to be happy... But I'm tired of being stabbed back... And I know I owed so many stories with you, readers... Heheheh... Promise is still promise... I'll write those stories here someday... Heheheh... Now I'm focusing on my final examination... Oh, yeah... Please pray for me... I always pray for my friends too... (Tak caya sudah...). Apa lagi ek??? Hmm... Aku x sambut pon new year... Nape??? Malas... Amboih... Lagipon aku terlalu busy dengan exam... And bila difikirkan balik tiada faedah buat benda-benda tu... As time goes by, we're getting older... I'll become 19 22 year old this year... (Jadah apa nya pikir pasal umur???). Heheheh... Actually aku dah tak kisah sangat pasal umur... Age is just a number... Apa yang penting, we should always look young and lively and young and lively and young... (Dah boleh terajang dah kot kepala aku... Hahahah...).

Hmm... Okaylah... Azam untuk tahun ni tiada... Just hope I can be a better person inside and outside and success in everything I do... Insya'allah... Itu pon dengan izin dan keberkatan dariNya... Okay??? Chow... Annyeong... Happy New Year, my beautiful and handsome readers... Kehkehkeh... :)

Sambut new year dengan buku QMT...
Happy New Year dari kami... Hehehehe...

Ugliest aegyo...

Duck face... (Yang ni boleh kalau nak terajang...).

Okay, bye...